Bestel nu de Wijzer in Finance Beleggingsportefeuille!

Een beleggingsportefeuille samenstellen doe je niet zomaar. Daar is veel kennis, ervaring, onderzoek en bovenal tijd voor nodig. Immers zijn er vele aspecten, criteria en kenmerken waarop je een aandeel kunt selecteren. Denk aan de koers/winstverhouding, de koers/boekwaarde, vrije kasstroom, payout ratio, PEG-ratio en zo zijn er nog tientallen criteria op basis waarvan je de aantrekkelijkheid van een bedrijf kunt waarderen. En dan zijn er ook nog eens veel verschillende ‘soorten’ aandelen. Denk aan waarde-aandelen, groei-aandelen, dividend-aandelen, small caps, blue chips enzovoorts.

Wijzer en Finance heeft dit werk met veel tijd, onderzoek en plezier uit jouw handen genomen. Het resultaat is een Excel met informatie over 39 zorgvuldig geselecteerde aandelen welke stuk voor stuk onderdeel zijn van onze eigen beleggingsportefeuille. De Wijzer in Finance Beleggingsportefeuille is dan ook niet zomaar een lijst; het is een informatief overzicht, inclusief de belangrijkste kenmerken en criteria, waar een deel van ons eigen geld in is belegd. En reken maar dat we daar zorgvuldig mee omspringen!

Enkele kenmerken van de Wijzer in Finance Beleggingsportefeuille:

  • Overzicht van 39 zorgvuldig gekozen aandelen
  • Primair gericht op (waarde) dividend-aandelen, aangevuld met groei-aandelen
  • Verdeeld over 5 verschillende landen
  • Verdeeld over verschillende sectoren zoals tech, pharma, consumentenproducten en vastgoed
  • Een gemiddeld dividendrendement van 3,90% versus 1,75% voor de S&P 500
  • Een gemiddelde koers/winstverhouding van 16,18 versus 29,3 voor de S&P 500

Bestel hem hier en start met het opbouwen van jouw eigen beleggingsportefeuille!

Geef een reactie