Blog

image

‘Gratis’ beleggen met Trading 212 in fractional shares; hét alternatief voor DEGIRO?

Vorige week kwam ik een advertentie van Trading 212 tegen op Instagram.Na wat speurwerk en verdiepend onderzoek heb ik dit weekend besloten om een account te openen. In deze blog leg ik uit wat Trading 212 precies is en wanneer de app ook voor jou interessant kan zijn! Lees verder ‘Gratis’ beleggen met Trading 212 in fractional shares; hét alternatief voor DEGIRO?

pexels photo 3740794

De overdrachtsbelasting voor starters gaat naar 0%. Wat betekent dit voor de huizenmarkt (bubbel)?

Op Prinsjesdag zal het kabinet waarschijnlijk de afschaffing van de overdrachtsbelasting voor starters aankondigen. Wordt dit een nieuwe bel in de bubbel? Lees verder De overdrachtsbelasting voor starters gaat naar 0%. Wat betekent dit voor de huizenmarkt (bubbel)?

Bestel nu de Wijzer in Finance Beleggingsportefeuille!

Wil je een beleggingsportefeuille opzetten maar heb je niet de kennis en tijd om onderzoek te doen naar de meest geschikte aandelen? Dan biedt de Wijzer in Finance Beleggingsportefeuille wellicht uitkomst! Lees verder Bestel nu de Wijzer in Finance Beleggingsportefeuille!

close up of illuminated text against black background

De Nasdaq verloor 10% in 3 dagen, technologie aandelen gaan door het putje. Wat nu?!

Aandelen als Apple en Tesla gaan hard onderuit na de maandenlange rally in tech-aandelen. Wat nu?! Hard op de verkoopknop drukken of juist bijkopen? Lees verder De Nasdaq verloor 10% in 3 dagen, technologie aandelen gaan door het putje. Wat nu?!

pexels photo 4386149

Deze 5 solide dividend aandelen heb ik de afgelopen weken aan mijn portefeuille toegevoegd!

Op zoek naar 5 zeer solide bedrijven die een hoog dividendrendement bieden? Lees dan snel deze blog! Lees verder Deze 5 solide dividend aandelen heb ik de afgelopen weken aan mijn portefeuille toegevoegd!

pexels photo 102152

Op zoek naar de beste dividend aandelen? Op basis van deze 6 kengetallen selecteer jij ze!

Dividend kan een mooie vorm van passief inkomen genereren! Ben jij op zoek naar de beste dividend aandelen? Check dan de 6 criteria in mijn blog! Lees verder Op zoek naar de beste dividend aandelen? Op basis van deze 6 kengetallen selecteer jij ze!

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.

Op de hoogte blijven?

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.